Svarecikukla.cz
Exkluzivní kvalitu a trvanlivost točených a čepovaných nápojů zajistí potravinářský gastro plyn. Směsný plyn Dusík + CO2 ( nazývaný Biogon® ), Dusík, CO2 a další jejich směsi smíchané v nejrůznějších poměrech. Dále se používají pro balení potravin či dozrávání banánů. To jsou potravinářské gastro plyny v lahvích od Proindustry.
Druhy plynů
Mezi potravinářské gastro plyny patří Biogon® ( směs Dusík + CO2 ), Dusík, CO2 a jejich různé směsi s označením potravinářský plyn.
Úkol plynu
Potravinářské plyny se používají při výrobě a spotřebě nápojů ale i potravin. Pomocí plynu se zajistí kvalita, ochrana a trvanlivost nápoje nebo potravin ať už při výrově nebo její spotřebě.
Společnost Proindustry, s.r.o. zajistí prodej, dopravu a distribuci tlakových lahví s potravinářskými plyny až přímo k zákazníkovi.
Uživateli potravinářských gastro plynů při výrobě nápojů a potravin jsou pivovary, minipivovary, vinařství, sodovkárny, balírny minerálních vod, výrobci mastných výrobků ale třeba i sklad na dozrávání banánů.
Spotřebiteli potravinářských gastro plynů jsou také restaurace, hospody, bary, vinárny, domácnosti a firmy pro zajištění pitného režimu, balírny nejrůznějších potravin a mnoho dalších provozů.
Dělejte věci chutně! Dopřejte sobě i zákazníkům kvalitní nápoj nebo potraviny.
BIOGON® pro kvalitní pivo
BIOGON® je optimálním řešením pro uchování kvality piva. Jde o speciální směs dusíku a oxidu uhličitého určenou pro čepování piva, která vhodně kombinuje všechny výhody obou těchto plynů. Zabraňuje přesycení piva oxidem uhličitým. Zajišťuje dokonalou ochranu piva před zvětráváním v sudu i v potrubí a podporuje tak jeho trvanlivost. Po celou dobu čepování piva zajišťuje mikrobiologickou čistotu nad hladinou piva v sudu.
Výroba a ochrana vína
Pro výrobu a ochranu vína jsou určeny nové technologické postupy využívající dusík (N2), oxid uhličitý (CO2), Argon (Ar) a oxid siřičitý (SO2), ale také potřebná aplikační zařízení a know-how. Ta umožní použít technologie a ochrání víno po celou dobu zpracování od samotných hroznů až po finální výrobek.
Výroba nealkoholických nápojů
Při výrobě sycených nealkoholických nápojů má nezastupitelnou úlohu plynný oxid uhličitý ( CO2 ). Ten dává nápojům charakteristickou perlivou chuť a zajišťuje jejich osvěžující efekt. Působí i jako stabilizátor nápoje pro prodloužení jeho trvanlivosti. Jako antioxidační, konzervační a dezinfekční prostředek při výrobě ovocných šťáv a dření se využívá vlastností oxidu siřičitého.
Prodejna Nymburk
Drahelická 178
288 02 Nymburk
Prodejna Mladá Boleslav
Plazy – VALY 36
293 01 Mladá Boleslav
Prodejna Kolín
Havlíčkova 154
280 02 Kolín
Copyright © 2025 | Mapa webu | GDPR | Zásady cookies
Tvorba webovych stránek pro Proindustry.cz | Partneři
Chceme používat cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu ho neustále zlepšovali. Dejte nám, prosím, souhlas. Žádné informace o Vás se nikam neuloží a tím je ani nikomu neposkytneme.